Wilt U de nieuwsbrief ontvangen of wenst U meer infomatie, klik dan hier op de oranje button:

Workshops

Durfcursus : De durfcursus is een faalangstreductie cursus, het is een effectieve training voor kinderen met angst/faalangst. Deze cursus wordt gegeven door Floortje en Sandra. Zij hebben inmiddels al 2 reeksen van 10 trainingen achter de rug. 

Brussencursus :
Een training van Floortje en Sandra ter verbetering van de onderlinge relatie tussen brussen (broer/zus) D.m.v. gerichte oefeningen met en zonder de paarden proberen we bij de kinderen een bewustwordingsproces op gang brengen.

Creatief terug Intzadel :
is een unieke coachingsdag van Ingrid van Doorn en Sandra : oefenen met paarden, afgewisseld met creatieve werkvormen rondom een zelfgekozen thema.Op deze coachingsdag kan in alle rust gezocht worden naar een dieper inzicht.

Een agility dag :
 Dit is een nieuwe paardensport. Met je paard of die van ons, leg je een parcour af. Je gaat door gordijnen heen, over bruggetjes, door een hoepel, enzzzzz. In eerste instantie natuurlijk begeleid je het paard met een rope, ofwel lijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dit zonder vaste verbinding te doen, en lekker samen los door het parcour te gaan.

Javascript is uitgeschakeld in uw browser, sommige onderdelen werken mogelijk niet naar behoren.