Workshops


Diverse workshops oa: durfcursus, Brussencursus, Creatief terug Intzadel, Een agility dag.


Workshops

Durfcursus

De durfcursus is een faalangstreductie cursus, het is een effectieve training voor kinderen met angst/faalangst. Deze cursus wordt gegeven door Floortje en Sandra. Zij hebben inmiddels al 2 reeksen van 10 trainingen achter de rug.

Brussencursus

Een training van Floortje en Sandra ter verbetering van de onderlinge relatie tussen brussen (broer/zus) D.m.v. gerichte oefeningen met en zonder de paarden proberen we bij de kinderen een bewustwordingsproces op gang brengen.

Creatief terug Intzadel

is een unieke coachingsdag van Ingrid van Doorn en Sandra : oefenen met paarden, afgewisseld met creatieve werkvormen rondom een zelfgekozen thema.Op deze coachingsdag kan in alle rust gezocht worden naar een dieper inzicht.

Een agility dag

Dit is een nieuwe paardensport. Met je paard of die van ons, leg je een parcours af. Je gaat door gordijnen heen, over bruggetjes, door een hoepel, enzzzzz. In eerste instantie natuurlijk begeleid je het paard met een rope, ofwel lijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dit zonder vaste verbinding te doen, en lekker samen los door het parcours te gaan.

Kennismaken met Zorgboerderij Intzadel?Wij komen graag met je in contact.


Contact opnemen