Workshops


We bieden in de schoolvakantie's workshops aan bijv. Paardenpretdagen. Regelmatig komen er ook proffesionels in hun vakgebied, bijv. Balansles op Joker, Hersenwerk voor paarden.


Workshops

Durfcursus

De durfcursus is een faalangstreductie cursus, het is een effectieve training voor kinderen met angst/faalangst. Deze cursus wordt gegeven door Floortje en Sandra.

Brussencursus

Een training die gegeven wordt door Floortje, Mariska en Sandra ter verbetering van de onderlinge relatie tussen brussen (broer/zus) D.m.v. gerichte oefeningen met en zonder de paarden proberen we bij de kinderen een bewustwordingsproces op gang brengen.

Creatief terug Intzadel

Is een unieke coachingsdag van Ingrid van Doorn en Sandra : oefeningen met de paarden, afgewisseld met creatieve werkvormen rondom een zelfgekozen thema.Op deze coachingsdag kan in alle rust gezocht worden naar een dieper inzicht.

Een agility dag

Dit is een paardensport, waarbij je met je eigen paard of die van ons, een parcours aflegt. Je gaat door gordijnen heen, over bruggetjes, door een hoepel, enzz. In eerste instantie begeleidt je het paard natuurlijk met een rope, ofwel lijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dit zonder vaste verbinding te doen, en lekker samen los door het parcours te gaan.

Kennismaken met Zorgboerderij Praktijk Intzadel?Wij komen graag met je in contact.


Contact opnemen